Väv mattor – bidra till återvinning och insamling

Du väver mattor på vävstol som finns på Second hand.

Kort om uppdraget
Du ingår i en grupp som på ett kreativt sätt förvandlar och förädlar osäljbara textilier till nya attraktiva alster. Detta gör dig till en miljöhjälte och produkten säljs i internet- eller i secondhandbutik. Uppdraget är ideellt.

Uppdragsbeskrivning
Du väver mattor som säljs via Second hand eller används som lotterivinster. Vävstolen finns på Second hand-affären i Karlstad. Du får hjälp med att sätta upp och ta ner väven men väver själv eller möjligtvis tillsammans med en annan frivillig. Materialet kommer från inlämnade textilier och mattrasorna kan du få hjälp med.

Du bestämmer själv när du vill väva och vilken takt du väver i. Men du tillhör frivilliggruppen redesign/sy och sälj och deltar i gruppens gemensamma möten.

Praktiska detaljer
För att kunna genomföra det här uppdraget tycker du det är roligt att väva och har erfarenhet av att väva mattor. Du tycker också det är roligt att delta i en frivilliggrupp.

Uppdraget startar under vårvintern 2019, sedan nuvarande väv tagits ner, och startar i så fall med att ny väv sätts upp i vävstolen.

Om du istället här har tillgång till och önskar väva på annat håll så är du också välkommen att anmäla dig! Material finns via gruppens frivilligledare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.