Utveckla aktiviteter för barn och familjer

Under 2019 satsar Karlstadkretsen särskilt på att jämna ut barns möjligheter att lyckas i skolan och i vardagen. Hjälp oss utveckla sådana aktiviteter.

Kort om uppdraget

Du planerar och genomför enstaka och/eller återkommande aktiviteter för barn och unga utifrån lokala behov. Verksamheten bedrivs av Röda Korsets Ungdomsförbund eller/och den lokala rödakorskretsen. Uppdraget är ideellt.

Uppdragsbeskrivning

Under år 2019 satsar Karlstadkretsen särskilt på att jämna ut barns möjligheter att lyckas i skolan och i vardagen. Hjälp oss utveckla sådana aktiviteter så att de kommer till bra nytta samtidigt som de är möjliga att genomföra för en frivilligorganisation.

Praktiska detaljer

Utvecklingen av aktiviteter för barn, unga och familjer kan ske i team, grupp eller som ett enskilt utvecklingsprojekt. Men vi hoppas kunna starta en liten grupp av besjälade och kunniga personer som med stöd av kretsens övriga funktioner och kompetenser ska kunna ta fram ett eller flera förslag som styrelsen sedan får ta ställning till. Det är bra om ni har olika erfarenheter med i bagaget för att på så sätt stödja och sporra varandra.

Denna frivilliggrupp knyts till kretsstyrelsen och dess ledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.