Tack för en fantastik Kultur- och Integrationsfestival

Tack alla som hjälpte till och gjorde Kultur- och Integrationsfestivalen till en lyckat möte mellan kultur och människorna!

Här är lite länkar till artiklar i tidningarna och TV:

NWT

Buss med hållplats vid moskéer och tempel

Karlstads kommun bjöd tillsammans med Röda korset in till integrations- och kulturdag i Mariebergsskogen under lördagen. Olika kulturer kunde mötas och lära om och av varandra i form av uppträdanden och aktiviteter för stora och små.

SVT

Integrationsfestival i Mariebergsskogen

Det bakas och friteras i Korskyrkans kök. Här förbereder fyra tjejer mat till Integrations- och kulturfestivalen, som drar igång på lördagsförmiddagen i Mariebergskogen. Små bröd står på gäsning under en bakduk, dom plattas ut och fylls till en afgansk variant av piroger. – Det kallas boulani och är en afgansk maträtt, förklarar Rani Thayaparan.

VF

Smittsamma rytmer på integrationsfest

Karlstad kommun och Röda Korset arrangerade under lördagen en integrationsfestival i Mariebergsskogen. – Kul att det kom så mycket olika människor, säger Rani Thayaparan integrationssamordnare på Röda Korset. Detta är en låst artikel. Logga in somprenumerant för att fortsätta att läsa. Teckna en plusprenumeration för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.