Tack för en fantastik Kultur- och Integrationsfestival

Tack alla som hjälpte till och gjorde Kultur- och Integrationsfestivalen till en lyckat möte mellan kultur och människorna!

Här är lite länkar till artiklar i tidningarna och TV:

NWT

Buss med hållplats vid moskéer och tempel

Karlstads kommun bjöd tillsammans med Röda… Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

SVT

Integrationsfestival i Mariebergsskogen

Det bakas och friteras i Korskyrkans kök. Här förbereder fyra tjejer mat till Integrations- och kulturfestivalen, som drar igång på lördagsförmiddagen i Mariebergskogen. Små bröd står på gäsning under en bakduk, dom plattas ut och fylls till en afgansk variant av piroger. – Det kallas boulani och är en afgansk maträtt, förklarar Rani Thayaparan.

VF

Smittsamma rytmer på integrationsfest

Karlstad kommun och Röda Korset arrangerade… Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.