Projektledare för medlemsutflykt

Du planerar och arrangerar en medlemsutflykt med deltagare +70 från de fyra Röda kors-kretsarna i Karlstads kommun.

 Uppdragsbeskrivning

Våren 2019 vill vi bjuda äldre medlemmar inom Röda Korsets fyra kretsar i Karlstads kommun på en gemensam medlemsutflykt. Plats för utflykten blir Borgvik och tanken är att en, eller flera, bussar ska plocka upp medlemmarna på vägen. I Borgvik hoppas vi kunna bjuda på en guidning och därefter lunch.

Som projektledare går du ut med intresseförfrågning till medlemmar +70, kontrakterar bussbolag, föreläsare och anordnar lunch. Om intresset är stort kan vi komma att dubblera resan, antingen vid samma tillfälle eller ett senare tillfälle.

 Praktiska detaljer

För det här uppdraget ska du ha ordning och reda, ha erfarenhet av medlemskommunikation på något sätt samt erfarenhet av att anordna evenemang. Till ditt stöd har du främst Karlstadkretsens ordförande, som är ekonomiskt ansvarig för aktiviteten, men även kretsstyrelserna i de fyra Röda kors-kretsar som berörs.

Du är intresserad av att verka i en medlemsorganisation och tycker det är spännande att vara delaktiv i en process med många inblandade. Du behöver inte själv vara medlem i Röda Korset – men vi tror att du kommer att vilja bli det efter genomfört uppdrag!

Uppdraget kommer att vara avslutat i slutet av maj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.