Gå med i vår rekryteringsgrupp

Hjälp till att rekrytera nya volontärer till Röda Korset i Karlstad.

Kort om uppdraget

Du stöttar kretsens frivilligrekrytering och fungerar som en brygga mellan verksamheterna och nya volontärer. I samråd med frivilligledare och krets ser du till att rekrytering och introduktion av nya volontärer genomförs. Du är nya volontärers lots in i föreningen. Uppdraget är ideellt.

Uppdragsbeskrivning

Varje vecka träffar vi nya blivande volontärer, berättar om Röda Korset och våra frivilligverksamheter. Under 2017 har vi fått mer än hundra intresseanmälningar, där vi slussat de flesta vidare till en frivilligverksamhet.

Som aktiv i rekryteringsgruppen blir du en del i vår rekryteringsgrupp och får delansvar för någon del av vår rekryteringsprocess.

För detta uppdrag krävs att du är utåtriktad och kan prata med olika sorters människor och i alla åldrar. Du måste också kunna hålla ordning på dina kontakter , respektera sekretessregler och vara en god företrädare för Röda Korset.

Uppdraget är frivilligt.

Praktiska detaljer

Om du är rätt person tror vi att det här låter spännande, utmanande eller viktigt. Lämna ditt intressanmällan så hör vi av oss ganska omgående.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.